De plek

MIX is gelegen in het Lage Land in Rotterdam op de hoek van de Koningslaan en Folkert Elsingastraat. Het Lage Land is een levendige en diverse wijk in Rotterdam, gelegen aan de oevers van de Rotte. Met zijn unieke mix van groen, rust en stedelijke voorzieningen is het Lage Land de ideale plek voor starters, gezinnen, actieve ouderen, singles en empty nesters.

Direct naar woningaanbod

Alle voorzieningen in de buurt!

MIX grenst direct aan het Winkelcentrum Lage Land. Dit winkelcentrum biedt verschillende winkels en voorzieningen voor je dagelijkse boodschappen, waardoor je alles binnen handbereik hebt. Ook winkelcentrum Alexandrium ligt op slechts 5 minuten fietsafstand, waar je een grote diversiteit aan winkels en eetgelegenheden vindt. Daarnaast zijn er in de buurt diverse kinderdagverblijven, scholen en sportvoorzieningen, waardoor MIX een aantrekkelijke woonlocatie is voor jong én oud!

Genieten in een groene omgeving?

Voor natuurliefhebbers biedt het Lage Land ook toegang tot prachtige groene omgevingen. Met de fiets ben je in slechts 3 minuten in het Prinsenpark, waar je kunt wandelen, joggen of gewoon kunt ontspannen. Het nabijgelegen Kralingse Bos, biedt een prachtig meer voor zeilen, roeien en andere watersporten. Dit maakt wonen in MIX de ideale plek voor liefhebbers die graag genieten van groene omgevingen en buitenactiviteiten!

Bereikbaarheid

De uitstekende bereikbaarheid van het Lage Land is ook een groot voordeel. Met de metro ben je binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Rotterdam, waar je kunt genieten van een winkels, restaurants, theaters en andere culturele attracties. Of je nu wilt winkelen, uit eten wilt gaan of gewoon de sfeer van de stad wilt proeven, de metro zorgt voor een snelle en gemakkelijke verbinding. Bovendien is de wijk goed bereikbaar met de auto, met snelle toegang tot belangrijke snelwegen zoals de A16 en A20. MIX is dus ideaal voor bewoners die werken in Rotterdam of andere omliggende steden.

Een gezellige buurt

Het Lage Land kenmerkt zich als een gezellige buurt om in te wonen. De wijk organiseert regelmatig evenementen en activiteiten waardoor bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Dit bevordert een gevoel van samenhorigheid en zorgt ervoor dat mensen zich snel thuis voelen in de buurt.