Waar wonen en bewegen elkaar ontmoeten in Rotterdam

Een uniek woonproject

Welkom bij MIX. Een uniek project op de Folkert Elsingastraat in Rotterdam in de wijk het Lage Land (Prins Alexander) waar wonen en bewegen elkaar ontmoeten! Op deze plek ontstaat binnenkort een gezonde en vitale leef- en woonomgeving met circa 260 koopappartementen.

Een MIX van verschillende woningen voor iedereen. Voor ieder wat wils, voor verschillende budgetten. Starters, actieve ouderen, singles, empty nesters, stelletjes, gezinnen; iedereen is welkom in MIX in het Lage Land. Er komen appartementen in verschillende groottes vanaf 50 m2 tot 120 m2 met een collectieve binnentuin. Ook komt er parkeerfaciliteit onder het gebouw voor zowel auto's als (bak)fietsen van de bewoners. 

De plek

MIX grenst direct aan Winkelcentrum Lage Land, waar je terechtkunt voor de dagelijkse boodschappen. Kinderdagverblijven, scholen, sportvoorzieningen; alles ligt op loopafstand. Met de metro ben je binnen enkele minuten in het centrum van Rotterdam. En op de fiets ben je binnen 3 minuten in het Prinsenpark en zelfs in 8 minuten in Het Kralingse Bos. De opritten naar de A16 en A20 zijn vlakbij. Een ideale plek in Rotterdam dus! 

img-fluid

Veel gestelde vragen

Op dit moment is de ontwikkeling van MIX nog  steeds in volle gang. Wij kunnen ons voorstellen dat u een vraag heeft, kijk dan eerst of u het antwoord in deze lijst vindt. Schrijf u in via de knop Interesse als u op de hoogte gehouden wilt worden over de woningen. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe website van woneninmix.nl. Binnenkort krijg je de mogelijkheid om in je accountomgeving je voorkeuren aan te geven met betrekking tot de gewenste woning en prijsrange. Zo kun je aangeven naar welke woning je voorkeur uitgaat binnen de beschikbare prijscategorieën.

Woningtypes

MIX A & B

Het project MIX wordt opgedeeld in vier bouwblokken, namelijk MIX A, B, C en MIX D, waar in totaal ongeveer 265 woningen worden gerealiseerd. Bij een project met deze omvang wordt de bouw in fases gedaan. Dat betekent dat MIX A en MIX B als eerste worden gebouwd en ook als eerste in de verkoop gaan.

In MIX A worden 105 woningen gerealiseerd verdeeld over 14 etages. Van twee- of driekamerappartementen tussen 50m2 en 100 m2 tot enkele maisonnettes met drie of vier kamers van 120 m2. Je uitzicht is óf op de prachtige hoge bomen aan de Koningslaan óf op de collectieve binnentuin. De hoger gelegen woningen op de kopgevel kunnen aan deze kant zelfs het sportveld zien liggen vanuit de erker of uitkijken richting het Kralingse Bos.

Bekijk hier enkele plattegronden van de verschillende woningtypes.

In MIX B komen 49 woningen verdeeld over 5 lagen. Op de eerste verdieping vind je je privé tuin aan de collectieve binnentuin. Vanaf de tweede verdieping heb je je een privébalkon aan de Folkert Elsingastraat. De appartementen variëren van 55 m2 tot circa 90 m2 en hebben twee of drie kamers.

Bekijk hier enkele plattegronden van de verschillende woningtypes.

Blijf op de hoogte

Met veel plezier houden we u, als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief (via de knop Interesse of deze link) op de hoogte van de ontwikkelingen van MIX. U ontvangt dan ook automatisch een bericht als er meer informatie bekend is.

Na aanmelden ontvangt u een verificatiemail. Als u deze niet per omgaande ontvangt, dan kan het zijn dat deze bevestiging in uw spam of ongewenste email box staat.

Heeft u in de tussentijd een vraag? Neem gerust contact op met de makelaar: Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk. 

Lees hier de laatst verstuurde nieuwsbrief. 

T: 010 -  300 71 17